РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ИЛИЈЕ БИРЧАНИНА

Квар на прикључној вези у улици Илије Бирчанина код броја 26, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ 9. МАЈ

Квар на водоводној мрежи у Власотиначкој улици у насељу 9. мај, нужно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ СТАНКА ВЛАСОТИНЧАНИНА

Квар на водоводној мрежи у улици Станка Власотинчанина (насеље Маргер), потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у улици Победе код броја 111 у селу Габровац, нужан ископ. Због радован на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Трупале у улици Николе Тесле бр. 8, улици Цара Лазара бр. 1 и улици Марка Челебановића бр. 3, у викенд насељу у селу Долац и насељу Долац поред железничке станице, у селу Доњи Матејевац на више локација и у улицама Гњиланској и Стеријиној. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.