КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Избија вода и одлази у сливник, нужан је ископ у улици Змаја од Ноћаја, код броја 33/б. Радови су одложени претходног дана из техничких разлога. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Змаја од Ноћаја.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Школске чесме. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Школске чесме, али је могућ прекид и у околним улицама: Јована Поповића, Горана Николића, Александра Милојковића, и Рузвелтовој.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у улици Краља Александра бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Краља Александра, али је могућ прекид и у неким околним улицама: Карићевoj, Бранка Миљковића, Ливађанскoj, Гаврила Принципа, Веље Цветковића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у улицама: Сврљишког партизанског одреда – на више адреса, Марина Држића 112, Добросава Јовановића Станка 7, Горичка 57, Гаџинханска 12, Прешернова 5, Трајка Јовановића 11, Шпанских бораца 1,  и још неким. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.