РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРОВА НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребна су два ископа у Кнез Селу, у улици Светог Илије (испод цркве), и поред задружног дома. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У УЛИЦИ ТОДОРА МИЛОВАНОВИЋА

Вода је ушла у кућу корисника, наставља се интервенција у улици Тодора Миловановића, код броја 2. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу истоимене улице.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВИЗАНТИЈСКИ БУЛЕВАР

Вода на површини, потребан је ископ у улици Византијски булевар, код броја 130. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати, у делу ул. Византијски булевар, на простору од улице Мајаковоског до Ђердапске и Радоја Дакића.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У ТОЛСТОЈЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Доња Врежина, у Толстојевој улици, код броја 28. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Толстојевој, и могућ прекид у околним улицама: Милорада Гавриловића, Гетеовој, Салвадора Далија.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Суповац код амбуланте, потребно раскопавање. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у овом селу и викенд насељу до 15 сати.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У У СЕЛУ ГОРЊЕ МЕЂУРОВО

Вода на површини, потребан је ископ у улици Владимира Вукадиновића бб, у селу Горње Међурово. Због поправке водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици, и могућ прекид на простору села Горње Међурово.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Колубарска 1, Учитељска 7, Хиладарска 15, Краља Стевана Првовенчаног 24, Јована Скерлића 15, Цара Душана 101/7, Јелашничка 7, Суботичка 5, у насељу Никола Тесла у улици Бранислава Костића на више локација, Суви До- Ђорђа Генчића 5, Хум- Победе 6. Нишкој Бањи – Горана Николића (Школске чесме), и Тошкетовој улици, у селу Јелашница на више локација. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.