РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У МИЛОША ЂУРИЋА

Упао је асфалт, потребан је ископ у улици Милоша Ђурића, код броја 14. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милоша Ђурића, али је могућ прекид и у околним улицама: Калач брдо, део Бубањске, део Танасија Михајловића Шпанца.

ПОПРАВКА КВАРОВА НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребна су два ископа у Кнез Селу, у улици Светог Илије (испод цркве), и поред задружног дома. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВИЗАНТИЈСКИ БУЛЕВАР

Вода на површини, потребан је ископ у улици Византијски булевар, код броја 130. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати, у делу ул. Византијски булевар, на простору од улице Мајаковоског до Ђердапске и Радоја Дакића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПАЉИНА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Пљаина, у ул. Водника Бојана Цветановића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Паљина.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови од претходних дана у Нишкој Бањи, у улици Школске чесме. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Школске чесме.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, нужан је ручни ископ у насељу Девети мај, у ул. Топличког партизанског одреда, код броја 124. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице ТПО.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *