КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Због хаварије у селу Поповац, у улици Драгољуба Ђорђевића 27, водоснабдевање је искључено током ноћи. Због радова на отклањању хаварије, водоснабдевање је у прекиду до 15 сати у селу Поповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУБЕ ДИДИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Љубе Дидића код броја 18. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у наведеној улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЧАЛИЈЕ

Вода на улици, нужан је ископ у насељу Чалије, у улици Вукашина Мрњавчевића код броја 88. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Вукашина Мрњавчевића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребна су раскопавања у Кнез Селу, у улицама Св. Илије и Градачкој. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улицама Св. Илије и Градачкој.

РАДОВИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице отиче у шахту корисника, потребан ископ у насељу Никола Тесла, у улици Малчанској код броја 11. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Малчанској.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, потребан је ископ на Мраморском брду, у улици Краља Владислава 16. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЈОВАНА СКЕРЛИЋА

Настављају се радови на водоводној мрежи у улици Јована Скерлића, могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Топличка 4, насеље Медошевац – Вељка Влаховића 5, село Поповац – Маршала Тита 3 и 56, Богдана Благојевића 18, Јабланичка бб, Васе Чарапића 12, Бабичког одреда 60, Милана Мирчића 2, село Мрамор, Светолика Ранковића 17, Димитрија Туцовића 130, Бубањских хероја II прилаз 22 – III прилаз 11, село Кнежица – Вука Караџића 3, Јована Бабунског 13А и 30, село Сечаница – викенд насеље, село Прва Кутина – Црква – Алексе Шантића 19, насеље Нишка Бања – Цариградска 65, насеље Суви До – Василија Васе Станковића 9, село Мезграја – Маршала Тита 22, Доње Међурово – Косте Павловића 26, село Паљина, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????