КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У  НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Квар је на потисном цевоводу и вода је затворена око 18 сати. Нужан је ископ у насељу Доња Врежина, на старом путу за Матејевац. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у насељу  Горњи и Доњи Матејевац и Доња Врежина.

ПОПРАВКА ЧЕСМЕ НА ЦВЕТНОЈ ПИЈАЦИ

Настављају се радови на оспособљавању чесме на Цветној пијаци у улици Ђуке Динића бб, поред тврђаве. Због ископа могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Ђуке Динића.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Горња Врежина, угао улица Светог Ђорђа и Иверичке. Због радова на водоводној мрежи биће могућ прекид водоснабдевање у насељу Горња Врежина.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Медошевац, у ул. Ивана Крстића Белог, код броја 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у ул. Ивана Крстића Белог, али је могућ прекид и на простору села Медошевац.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на улици,потребан је ископ малим багером у селу Трупале, у улици Бранка Миљковића код броја 33. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у улицама: Димитровградска 3, Ђуре Јакшића 19, Србињска бб, Шантићева 39, Радивоја Кораћа бб у Паси Пољани, Цара Лазара у селу Трупале. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *