КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У РАЖАЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Ражањској улици код броја 31. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Ражањској улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА БУЛЕВАРУ СВЕТОГ ЦАРА КОНСТАНТИНА

Вода са улице одлази у шахту, потребно је раскопавање на булевару Светог цара Константина код броја 209. Због радова на водоводној мрежи, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на делу булевара Светог цара Константина, код мањег броја домаћинстава поред места квара.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

Вода на површини, потребно је оспособљавање сервисног вентила у насељу Брзи брод, у улици Вељка Влаховића код броја 4. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Вељка Влаховића и околним улицама.

ПОПРАВКА КВАРОВА У СРБИЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода пуни шахте и отиче у дворишта, потребни су ископи у Србињској улици, код бројева 3 и 14. Због поправки прикључних веза, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Србињској улици.

НАСТАВАК РАДОВА У УЧИТЕЉ ТАСИНОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на превезивању по шахтама у Учитељ Тасиној улици. Због интервенције, неће бити прекида у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Поповац у следећим улицама: Милета Ђурђановића,  Маршала Тита, Иве Лоле Рибара и другим. Поправке по шахтама вршиће се у Брзом броду, у улици Растка Петровића 5, Кеј 29.децембар 14а, у селу Мрамор код старог гробља и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.