КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

Велико цурење, потребан је ископ у насељу Милка Протић, у Трећој улици код броја 13. Због поправке водоводне мреже, остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Милке Протић.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ГЛАВНОМ ЦЕВОВОДУ

Због радова на водоводној мрежи, током дана је могућ прекид водоснабдевања у временском периоду од 3 сата за кориснике на простору који се снабдевају са пумпних станица Виник исток 1 и Виник исток 2 и на простору Борске улице. Интервенција ће трајати најкасније до 15 сати.

ПОПРАВКА КВАРА ИСПРЕД ФАБРИКЕ ЦУМТОБЕЛ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Брзи брод, код фабрике Цумтобел (НС Радијатори). Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору насеља Брзи брод.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода са улице одлази у двориште корисника, потребни су ископи у селу Горњи Матејевац, у улицама Обилићевој бр. 30 и Балканској бр.28. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутим улицама а могућ је прекид и на простору села Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Доња Трнава, у улици Љубише Симића код броја 6. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Љубише Симића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: насеље Бранко Бјеговић – Мирочка 9, Поповац – Милета Ђурђановића 57,  Васе Чарапића, други прилаз, број 28, Браће Игњатовића 13, Кеј 29.децембар 14а, Васе Чарапића, други прилаз, број 45а, Хум – Данила Прице бб, Булевар 12. Фебруар бр. 29а, Трупале – водника Дејана Митића 53б, Јеремије Живановића бр. 7, Дравска 11, Горњи Матејевац – потп. Благоја Радића 6, Паси Пољана – Лужничких Срба 1, Чедомира Крстића 8, Живана Живановића бб, Љубише Цветковића Робија, Петра Иљича Чајковског 5, Шумарска бб, Великојастребачка 2, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????