КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини у Горњем Матејевцу, нужно је раскопавање у улици Бранка Миљковића, код броја 10, и на више места интервенције на првим вентилима. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бранка Миљковића, делу улице Краља Александра, али је могућ прекид и на простору целог насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

У земљаном делу избија вода, потребан је ископ у улици Милана Андоновића, код бројева од 19-23. Због поправке водоводдне мреже биће у прекиду водоснабдевање у ул. Милана Андоновића до 15 сати, али је могућ прекид и у околним улицама.

ПОПРАВКА ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ УУ КОЗАРАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Козарачкој улици, код броја 9. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Козарачкој улици.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ЦАРА ДУШАНА

Вода са улице долази у шахту, потребан је ископ у улици Цара Душана, код броја 101/7. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у делу улице Цара Душана (стамбена зграда), и околна домаћинства.

КВАРОВИ НА ПРИКЉУЧНИМ ВЕЗАМА У ПАСИ ПОЉАНИ

Настављају се радови од претходног дана у улици Браће Мрњавчевић, код бројева 27, 28 у Паси Пољани, али су поправке првих вентила и у другим улицама: Радивоја Кораћа, Осме српске бригаде, Глигорија Ђака. Због радова на оспособљавању прикључних веза доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у улици Браће Мрњавчевић, али је могућ прекид и на простору целог насеља Паси Пољана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Ајдановачкој 2 –у насељу Бранко Бјеговић, Младости 91, Византијском булевару 60, Вељка Марковића 11-у насељу Ратко Јовић, Дубровачкој 24, Гордане Тодоровић 3, Миленка Хаџића 13, Крсте Стефановића 18, Боре Вукомировића 42, Ђердапској 34, Роберта Коха 10, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.