КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ РАТКО ЈОВИЋ

Квар на водоводној мрежи у Бјелашничкој улици код броја 6 у насељу Ратко Јовић, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ГАВРИЛА ПРИНЦИПА

Квар на прикључној вези у улици Гаврила Принципа код бројева 15 и 17, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у ул. Гаврила Принципа до 15 сати, али је могућ прекид и у околним улицама: Стевана Сремца, Бранка Радичевића, Јована Бабунског.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Квар на водоводној мрежи у улици Стевана Синђелића код броја 8 у насељу Бранко Бјеговић, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Квар на прикључној вези у улицама Станоја Главаша и Виноградарској. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Квар на прикључној вези у улици Браће Мрњавчевића у Паси Пољани, потребно раскопавање. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПОПРАВКЕ ПРИКЉУЧНИХ ВЕЗА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Неопходно је више интервенција на првим вентилима у селу Поповац, у улицама: Железничко насеље, Седмог јула, 29. Новембар, Јабланичкој. Због оспососбљавања прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селима Поповац и Медошевац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Зетска СЦ Чаир, , Битољска-прилаз(стамбена зграда), Вардарска 3, Јасенове воде 5, Шпанских бораца 2, у селима: Горњи Матејевац на више локација, Берчинац. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.