КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА УГЛУ УЛИЦА ДУБРОВАЧКЕ И ЖИВОРАДА КОСТИЋА МОРАВЦА

Квар на водоводној мрежи на углу улица Дубровачке и Живорада Костића Моравца, потребно je раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати, али је могућ прекид и на ширем простору, у улицама: Колубарској, Ужичкој, Друге Пролетерске бригаде, Зворничкој, и делу Књажевачке.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Квар на прикључној вези у улици Димитрија Туцовића код броја 43-1, нужан је ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у делу ове улици до 15 сати, у непосредном окружењу места поправке.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Квар на водоводној мрежи у улици Браће Мрњавчевића код броја 33, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на почетку Виноградарске улице у Горњем Матејевцу, потребан је ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у насељу Ратка Јовића – ул. Бранка Бјеговића 17/б, у Нишкој Бањи – у ул. Милана Обреновића 21, нас. Никола Тесла – Заплањска 37, 29, АВНОЈ 15, Ужичкој 17, Крагујевачки Октобар 23, нас. Брзи Брод – Љубомира Недељковића 10/б, Славка Милтића 3. Поправке се врше и у улицама: Блачкој 42, Паљинској 17, Ражањској 15, Београдској 1, и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.