КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СВЕТИСЛАВА ЈОВАНОВИЋА

Продужавају се радови од претходног дана у улици Светислава Јовановића, код броја 17. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Светислава Јовановића.

РАДОВИ У ТРЕБИЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода избија у дворишту испред прикључне шахте, потребан је ручни ископ у Требињској улици, код броја 35а. Због интервенције на прикључној вези могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Требињској улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА ВЕЗИ У ТАКОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода од улице одлази у шахту, потребан је ископ у Таковској улици, код броја 20/а. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Таковској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Радови на водоводној мрежи у селу Јелашница на две локације: затрпавање рова у ул. Краља Милана код окретнице и уколико се заврше техничке припреме у улици Солунских јунака, код броја 23. Због поправке водоводне мреже није у плану прекид водоснабдевања на поменутој локацији.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у насељу Горња Врежина – ул. Светог Павла бб, ул. Војника Јордана Станковића 5, у Паси Пољани – у ул. Радивоја Кораћа бб, ул. Григорија Ђака бб, Радивоја Кораћа бб, у нас. Никола Тесла – Заплањска 37. Поправке се врше и у улицама: Ђачкој 48, Матејевачки пут 2-4, Кубанској 21, Горњоадровачкој 26 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.