КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, потребне су ископи у насељу Никола Тесла, у улици Први мај бб, код цркве и испред броја 21. Због интервенција на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Први мај, али је могућ прекид и на простору насеља Никола Тесла.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У БЕОГРАДСКОЈ УЛИЦИ

Кварови у Београдској улици, потребне су интервенције испред бројева 10 и 14. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Београдској улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ЂУКЕ ДИНИЋ

Вода пуни шахту јер сервисни вентил не затвара и потребан је ископ у улици Ђуке Динић, код броја 7. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Вода на површини, потребан је ископ на путу за село Александрово, код бензинске пумпе. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору села Александрово.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у насељу Никола Тесла – ул. Заплањска 37, у Паси Пољани – у ул. Павла Вујишића бб, нас. Доња Врежина – Др Петра Петровића 7, Момчила Митића 4. Поправке се врше и у улицама: Мавровској 34, Кубанској 21, Јустина Поповића 3, Бованској 52, Здравке Вучковић 46, Горњоадровачкој 26, Бранка Радичевића 2/д, Војводе Бојовића 19 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *