КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ЗБОГ РАДОВА НА МРЕЖИ ПРЕКИД ВОДОСНАБДЕВАЊА У НИШКОЈ БАЊИ

Претходног дана су најављени радови на водоводној мрежи у Нишкој Бањи. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевње до 15 сати на простору Нишке Бање.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СВЕТИСЛАВА ЈОВАНОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Светислава Јовановића, код броја 17. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Светислава Јовановића.

РАДОВИ У ТРЕБИЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода избија у дворишту испред прикључне шахте, потребан је ручни ископ у Требињској улици, код броја 35а. Због интервенције на прикључној вези могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Требињској улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА ВЕЗИ У БЕЛОПАЛАНАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Белопаланачкој улици, код броја 8. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ВУКАДИНА ЈОЦИЋА

Вода на површини, потребна су оспособљавања првих вентила у улици Вукадина Јоцића, код бројева 2 и 5. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору улице Вукадина Јоцића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у насељу Брзи Брод – у Јастребачкој улици 24, у Паси Пољани – у ул. Павла Вујишића, у нас. Доња Врежина – Тодора Станковића 5. Поправке се врше и у улицама: Пушкиновој 23, Цара Душана 40, Звечанској 3, Вардарској 3, Марина Бадела 10, Трг Учитеља Тасе 10, Браће Вуксановић 8, Бованској 52, Солунских јунака бб, Мачванској 11 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.