КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ГАВРИЛА ПРИНЦИПА

Вода на површини, нужне су две интервенције у улици Гаврила Принципа, код бројева 3б и 17. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Гаврила Принципа и Јована Бабунског, али је могућ прекид и у околним улицама: Кумановској, Врбаској, Бранка Радичевића, Стевана Сремца. Током радова Грдаска општина Палилула биће без воде. Након завршетка радова предвиђа се нормализација водоснабдевања.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, нужан је ископ у насељу Девети мај, у улици Јастребачких партизана, код броја 8. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору улице Јастребачких партизана.

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У БУЛЕВАРУ СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА (СОМБОРСКИ БУЛЕВАР)

Обављаће се радови, претходно најављени на водоводној мрежи у улици Булевару Светог Пантелејмона (стари назив Сомборски булевар). Због ове интервенције доћи ће до прекида у водоснабдевању на делу Булевара од раскрснице са Студеничком улицом до Матејевачког пута (до Лиона) Без воде биће лева страна, непарни бројеви. Планирано време извођења радова је до 15 сати. Нормализација водоснабдевања се очекује по окончању радова.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БОРСКОЈ УЛИЦИ

Радови на повезивању водоводне мреже обављају се у насељу Пантелеј, у Борској улици. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Продужетак радова од претходног дана на проналажењу места квара, потребан је нови ископ у селу Трупале, у улици Цара Лазара, код броја 83. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Цара Лазара.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Јелашница – на више адреса, на сељу Никола Тесла – ул. Бранислава Крстића на две адресе и Заплањска 74. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

ПОПРАВКА КВАРА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини због квара у Нишкој Бањи, у улици Краљевића Марка, код броја 9. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краљевића Марка, али је могућ прекид и у улицама Трг Републике и Синђелићевој.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Настала је хаварија испред пумпне станице Мрамор 1, на Мраморском брду. Због поправке водоводне мреже и оштећења у пумпној станици, у прекиду је водоснабдевање на простору Мраморског брда, Мраморског потока и села Александрово. У питању је сложени квар и завршетак радова се предвиђа до половине наредног дана. Припрема се ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом, она стиже у кратком времену и кружиће током дана на поменутој локацији: Мраморско брдо, Мраморски поток и село Александрово. За село Мрамор остаје уредно водоснабдевање.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *