РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

НАСТАВАК РАДОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Наставак радова због хаварије испред пумпне станице Мрамор 1, на Мраморском брду. Због поправке водоводне мреже и оштећења у пумпној станици, у прекиду је водоснабдевање на простору Мраморског брда, Мраморског потока и села Александрово. Ауто цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом кружиће и данас на поменутој локацији. Завршетак радова и нормализација водоснабдвања се предвиђа до 15 сати. Село Мрамор има уредно снабдевање водом.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Екипе ЈКП „Наиссус“ Ниш ће данас изводити радове на поправци водоводне мреже на више локација у селу Љуберађа.Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ДУРМИТОРСКОЈ УЛИЦИ

Квар на прикључној вези, нужан ископ у Дурмиторској улици код броја 2. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици са прилазима, и могућ прекид у неким околним: Светислава Тргојевића, Милоша Црњанског, Јована Дучића, Лоле Стојановић, Др Војислава Стојановића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БОРСКОЈ УЛИЦИ

Радови на повезивању водоводне мреже обављају се у насељу Пантелеј, у Борској улици. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Борској улици,али је могућ прекид и у околним улицама.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СВЕТИСЛАВА ТРГОЈЕВИЋА

Радови на повезивању водоводне мреже обављају се у улици Светислава Тргојевића. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Светислава Тргојевића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Лалинац- Новоселска 14, Мезграја- Коче Поповића 18, Трупале на више локација, Вртиште- Београдска бб, на више локација у насељу Девети Мај, Мокрањчева 59/2, Лесковачка 1, Крсте Срефановића 15, Стевана Каћанског 5. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Остале вести