РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Наставак радова због хаварије испред пумпне станице Мрамор 1, на Мраморском брду. Због поправке водоводне мреже и оштећења у пумпној станици, у прекиду је водоснабдевање на простору Мраморског брда, Мраморског потока и села Александрово. Ауто цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом кружиће и данас на поменутој локацији. Завршетак радова и нормализација водоснабдвања се предвиђа до 15 сати. Село Мрамор има уредно снабдевање водом.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Екипе ЈКП „Наиссус“ Ниш ће данас изводити радове на поправци водоводне мреже на више локација у селу Љуберађа.Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ДУРМИТОРСКОЈ УЛИЦИ

Квар на прикључној вези, нужан ископ у Дурмиторској улици код броја 2. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици са прилазима, и могућ прекид у неким околним: Светислава Тргојевића, Милоша Црњанског, Јована Дучића, Лоле Стојановић, Др Војислава Стојановића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У БОРСКОЈ УЛИЦИ

Радови на повезивању водоводне мреже обављају се у насељу Пантелеј, у Борској улици. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Борској улици,али је могућ прекид и у околним улицама.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СВЕТИСЛАВА ТРГОЈЕВИЋА

Радови на повезивању водоводне мреже обављају се у улици Светислава Тргојевића. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Светислава Тргојевића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Лалинац- Новоселска 14, Мезграја- Коче Поповића 18, Трупале на више локација, Вртиште- Београдска бб, на више локација у насељу Девети Мај, Мокрањчева 59/2, Лесковачка 1, Крсте Срефановића 15, Стевана Каћанског 5. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *