КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У БУЛЕВАРУ СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА (СОМБОРСКИ БУЛЕВАР)

Планирају се радови, јуче најављени на водоводној мрежи у Булевару светог Пантелејмона (стари назив Сомборски булевар). Због ове интервенције доћи ће до прекида у водоснабдевању на делу Булевара од раскрснице са Студеничком улицом до Матејевачког пута. Планирано време извођења радова је до 14 сати. Нормализација водоснабдевања се очекује по окончању радова.

ПОПРАВКА КВАРА У РАДОША ЈОВАНОВИЋА СЕЉЕ

Вода на улици, нужан је ископ у улици Радоша Јовановића Сеље, у прилазу код броја 10. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у првом прилазу, али је могућ прекид и на простору целе улице Радоша Јовановића Сеље.

РАДОВИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Радови на водоводној мрежи обављају се у селу Габровац, на повезивању у улици Генерала Драгољуба Станковића, код броја 6. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

РАДОВИ У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Радови на водоводној мрежи обављају се у насељу Бранко Бјеговић, на повезивању у улици Крајишкој, код броја 2. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови на превезивању прикључака у Нишкој Бањи, у улици Краљевића Марка. Због радова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у истоименој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Трупале, у улици Цара Лазара, код броја 83. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Цара Лазара.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БРАЋЕ ВУКСАНОВИЋА

Вода на површини, потребно је оспособљавање првог вентила у улици Браће Вуксановића, код броја 18. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима: Вртиште – нема воде у ул. Др Миладина Илића 12, Чокот – Маршала Тита 7, Бубањ село – Маршала Тита 100. Поправке у шахтама радиће се и у насељу Девети мај, у ул. Топличког партизанског одреда, на више адреса. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *