КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Светог Лазара, код броја 10. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору села Суповац.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Поп Игњатовој, код броја 51 и Гаврила Принципа, код броја 16. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору насеља Горњи Матејевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ОБРЕНОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

У току су радови на поправци квара у подземном пролазу, у Обреновићевој улици бб. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у стамбеној згради број 5.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Змаја од Ноћаја, код броја 33/б. Због замене прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у улици Змаја од Ноћаја.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БАБИЧКОГ ОДРЕДА

Вода на површини, потребан је ископ у ул. Бабичког одреда, код броја 2/б. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бабичког одреда.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, нужан је ископ на Мраморском брду, у улици Нишкој бб, преко пута Фрикома. Због замене прикључне везе, дужине 35 метара биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Мраморског брда.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови од претходног дана на уградњи хидранта у улици Видоја Јовановића, прилаз I. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Видоја Јовановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улици Мајаковског, код бројева 45 и 49. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у делу улице Мајаковског.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Нишкој Бањи, у ул. Краљевића Марка 5/а, НБ – Тошкетова 16, НБ – Цариградска 3, Видовданска 31, 31/1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.