КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

У току дана обављаће се раскопавање и радови на мрежи у селу Миљковац код моста. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Миљковац.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Вода на улици, потребан је ископ у Зајечарској улици код броја 9. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици као и насељу Доња Врежина.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ЉУБЕ НЕНАДОВИЋА

Током дана обављаће се радови на формирању прикључне везе у улици Љубе Ненадовића код броја 5. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Љубе Ненадовића.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ИВАНА МИЛУТИНОВИЋА

Настављају се претходног дана започети радови у улици Ивана Милутиновића. Због радова на замени, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у улици Ивана Милутиновића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У РЕНТГЕНОВОЈ УЛИЦИ

Током дана обављаће се радови на замени сервисног вентила у Рентгеновој улици за стамбену зграду код броја 9/б. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Рентгеновој улици за стамбену зграду код броја 9/б.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА ТРГУ ПАВЛА СТОЈКОВИЋА

Током дана обављаће се радови на замени сервисног вентила на Тргу Павла Стојковића за стамбену зграду код броја 17. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на Тргу Павла Стојковића за стамбену зграду код броја 17.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ЗЕТСКОЈ УЛИЦИ

Током дана обављаће се замена првог вентила у Зетској улици за СЦ Чаир. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у краћим прекидима до 15 часова у делу Зетске улице.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СТЕВАНА КАЋАНСКОГ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Стевана Каћанског код броја 17. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Стевана Каћанског.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Вода на улици, нужан је ручни ископ у улици Змаја од Ноћаја код броја 4. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Змаја од Ноћаја.

РАДОВИ У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

У току дана обављаће се припремни радови у Нишкој улици испод моста. Због радова на водоводној мрежи, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улици Књажевачкој 59 и 61, Васе Пелагића 23 и 23/а, у селу Габровац – Бледска бб – Победе 119/а, у улици Габровачки пут II део 95, 99, 145 и 150, Сомборска 41, Епископа Нишког Доситеја 4, Нишавска 7 и 35, др Петра Петровића 7, Пантелејска 13. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила на Габровачком путу – Генерала Михајла Филиповића 21, Битољска 4, Јасенове воде 11, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.