КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ      

РАДОВИ НА МРЕЖИ КОД НАСЕЉА ЖЕНЕВА

Вода на улици, потребан је ископ у Цариградској улици код коњичког клуба. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Цариградској улици, на простору од кружног тока и улице Српских јунака до коњичког клуба а могућ је прекид и у делу насеља Женева.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ГОСТИВАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода отиче из шахте, потребан је ископ у Гостиварској улици код броја 31. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Гостиварској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДУРЛАН

Вода на површини, нужан је ископ у улици Миленка Стојковића код броја 17. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Миленка Стојковића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Током дана обављаће се радови на прикључној шахти у улици Љубомира Љубомировића бб. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду у краћим временским интервалима до 15 часова у улици Љубомира Љубомировића као и на простору села Сечаница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Поповац – Бориса Кидрича 35,  Јабланичка 25, 29. Новембар 14, Драгољуба Ђорђевића 25. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Св. Климента и Наума 14, Леди Пеџет 5, у насељу Доња Врежина – Лала 12, Јована Апела 14, Данијела Обрадовића 16, у насељу Паси Пољана – Лужничких Срба 1/а, Дурмиторска 11, 34 и 35, Мокрањчева 24, Бубањска долина 8а, Борислава Николића Серјоже 1 и 18, Епископа Ншког Доситеја 11, Бубањска 18а, Владимира Ћоровића 21, Прибојска 64, у насељу Доњи Комрен – Моравске дивизије 27-29, Књажевачка-југ 48, Стеријина 3, Каменичка 6, Шантићева 45, Трг Павла Стојковића – Олимп, Бањска 9, Златка Балоковића 4, Ђуке Динић 9, Бованска 7 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.