КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ РЕНТГЕНОВЕ УЛИЦЕ И ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА

Вода са улице пуни шахту ПТТ-а, нужан је ископ на углу улица Рентгенове и Драгише Цветковића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Рентгеновој улици, делу улице Драгише Цветковића, а могућ је прекид у улицама: Пастерова, Људевита Гаја, др Милутина Ивковића, Великотрнавска.

РАДОВИ НА УГЛУ УЛИЦА МИЛАНА АНДОНОВИЋА И ТЕМСКЕ

Вода на улици, потребан је ископ на углу улица Милана Андоновића и Темске. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама, али је могућ прекид и у околним улицама: Битољској, Војника Радета Богдановића и Антонија Хаџића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЋУРЛИНА

Вода на површини, потребно је раскопавање у улици Влајка Васића код броја 4. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Ћурлина.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ КРУПАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Бањица код броја 10. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Крупац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у селу Крупац, у насељу Девети мај – Симе Динића 90. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Доњи Комрен – Младости 64 и 89, Миладина Поповића 3А, Браће Вуксановић 22а, Добросава Јовановића Станка 7 и 19, Мирољуба Митића 1, Похорска 23, у насељу Паси Пољана – Бојничка бб, Филипа Филиповића 9а, Петра Аранђеловића 3, на бул. 12. Фебруар 6 и 149, Бранка Миљковића 150, Крсте Стефановића 16, Босанска 1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????