КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Булевар Цара Константина код броја 179. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору од кружног тока за Нишку Бању до насеља Број 6 и Заплањске улице.

ПОПРАВКА КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода цури и отиче у двориште корисника, потребни су ископи малим багером у улицама Ораовачка код броја 9 и Св. Илије код броја 25. Због поправке прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Кнез Села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода избија из асфалта, нужан је ископ у улици Недељка Симовића (Железничка) код броја 13. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Чокот.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ КОД ТЕХНИЧКИХ ФАКУЛТЕТА

Квар на деоничним затварачу DN 300mm на углу улица Александра Медведева и Београдске. Због поправке шибер вентила, неће бити прекида у водоснабдевању.

РАДОВИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, потребна је провера исправности прикључне взез у улици Маршала Тита код броја 86. Због интервенције, могућ је краћи прекид до 15 часова у улици Маршала Тита.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у улицама Бранка Радичевића и Марка Јовановића 22. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Палиграце – Светислава Марковића 30, Војислава Илића 12 и 20а, Вожда Карађорђа 22а, Девете бригаде 21, у Нишкој Бањи – Српских јунака 22, Драгише Цветковића 17, у насељу Бранко Бјеговић – Моравске дивизије 45,   Нова железничка колонија 13/II, Војводе Путника 8, Крсте Стефановића 16, Васе Чарапића прилаз II 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????