КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Настављају се радови од претходног дана у селу Миљковац. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Паљина и Миљковац.

ПОПРАВКЕ МРЕЖЕ У СЕЛУ КРУПАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улици Вука Караџића код броја 7 и у центру села због оспособљавања деоничног затварача. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Крупац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Зорана Радосављевића Чупе код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 18 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У ЧАРНОЈЕВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Вода избија на тротоар, потребно је раскопавање у Чарнојевићевој улици код броја 12. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Чарнојевићевој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Доње Међурово – Војислава Илића 1, Алексиначка 3, Зорана Циге Стојановића 3, Авалска 8Б, Ободинска 5, Изворска 6, Ђорђа Стаменковића 79 и 99, Алексе Ненадовића 22, Мирисних врба 8, Црвених јавора 27, Гаврила Принципа 10, у селу Кнежица – Стевана Синђелића 14, у насељу Ново Село – Пасјачких партизана 12, у насељу Пантелеј – Суботичка 8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.