КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА ВИЗАНТИЈСКОМ БУЛЕВАРУ

Вода на улици, потребан је ископ на Византијском булевару код броја 96. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од кружног тока код храма Василија Острошког до улице Радоја Дакића али је могућ прекид и у улици Радоја Дакића и Ћупријској улици.

РАДОВИ У УЛИЦИ ЂУКЕ ДИНИЋ

Током дана изводиће се земљани радови на проналажењу прикључка за јавну чесму у улици Ђуке Динић код Београдске капије. Услед наведених радова, неће бити прекида у водоснабдевању.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА УГЛУ КАЈМАКЧАЛАНСКЕ И ОХРИДСКЕ УЛИЦЕ

Вода на површини, потребан је ископ на углу Кајмакчаланске и Охридске улице. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кајмакчаланској и Охридској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Цара Лазара код броја 29 и Поповачкој код броја 19. Због поправки прикључних веза, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Трупале.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода на површини, нужан је ископ у Рујничкој улици код броја 2. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Рујничкој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Студеничка 53, у селу Кнежица – угао Моравске и Светог Саве, Нишка Бања – Рузвелтова 12 – Булевар Св. Цара Константина 181 – 225а – Јована Поповића 40 и 69а, Бубањ село – Школска 3, у насељу Милка Протић – Најдана Благојевића 25, у селу Чокот – Вилхелмине Караџић 3, на Мраморском брду, у селу Доње Међурово – Николе Тесле 33, у насељу Девети мај – Занатска бб,  Милоша Обилића 23, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.