КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, у току је ископ код пумпне станице у селу Габровац. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у Побединој улици, али је могућ прекид и на простору села Габровац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦАМА ВАЗДУХОПЛОВАЦА И ГРУЈЕ А КОСТАДИНОВИЋА

Настављају се радови на оспособљавању деоничног затварача на углу улица Ваздуховппловаца и булевара 12. Фебруар, и потом у улици Грује А Костадиновића. Због интервенције неће бити прекида у водоснабдевању у ул. Ваздухопловаца, осим за улицу  Грује А Костадиновића, где је могућ прекид до 15 сати.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Одложени радови од претходног дана, потребно је раскопавање (коловоз-земља) у улици Десанке Максимовић бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Десанке Максимовић.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ МОКРА

Продужавају се радови од јуче на углу Врелске и Српских владара као и на углу Крсте Тошића и Српских владара. Због радова на водоводној мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору селу Мокра.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Нишкој Бањи – у улицама: Цара Константина 211, 209, Синђелићева 3, Милана Обреновића 22, Видоја Јовановића 26; насељњ Никола Тесла – ул. Милана Јоксимовића 9; насеље Виник – у улицама: Муштерска бб, Прелевац, Петра Божовића 62. Поправке у шахтама обављаће се и у улицама: Господарска 112, Ботаничка 19, Горњоматејевачка 76, ЂорђА Стаменковића 40 и 99, Ратка Павловића 124, Жарка Зрењанина 11, Брзи Брод – Иве Андрића 25, Габровачки пут 28б, Габровачки пут 3-III/5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.