КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БОШКА БУХЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Бошка Бухе код броја 6. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Бошка Бухе, Мајора Тепића, Пиротској, Конрада Жилника и Уроша Предића.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У РУДНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода у шахти, потребан је ископ у Рудничкој улици код броја 12б, а због интервенције на прикључној вези, радови ће се изводити и у Горичкој улици. Због поправке прикључне везе, није планиран прекид у водоснабдевању али уколико то буде било неопходно водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Рудничкој и Горичкој улици.

ПОПРАВКЕ МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 124. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови у селу Љуберађа на више локација: преко пута школе, на путу за Линово и код другог моста. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Због радова на поправци првих вентила у селу Паљина, у насељу Никола Тесла – 1. Мај 4, у селима Берчинац, Миљковац, Мрамор – Батушиначки пут, Вртиште – Победе 9, Доња Трнава – Војислава Симића 8, Бубањ Село – 29. Новембар 14, у Нишкој Бањи – Видоја Јовановића 26 и 31 водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Миленка Стојковића 19, Јована Бабунског 1, у селу Поповац – Милета Ђурђановића 131, Хусинских рудара 14, у насељу Београд Мала – Овчепољска 60, Драгољуба Јовановића Драже 19, на Топоничком путу – Група грађана 77, у насељу Ратко Јовић – Светозара Јовановића 17 – Ратка Јовића 11 – Крављанска 3, Хумска бб, Ражањска 8, Трупалска 12, у селу Мрамор – Уроша I Вукановића 10 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????