КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода цури на главном вентилу, нужан је ископ у насељу Горња Врежина испод игралишта. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору насеља Горња Врежина.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови на водоводној мрежи у улицама Димитрија Давидовића, Љубомира Љубомировића и Капетана Бојана Денића. Због радова, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Сечаница.

ПОПРАВКА КВАРА НА ТРГУ ПАВЛА СТОЈКОВИЋА

Вода на површини, потребна је интервенција на Тргу Павла Стојковића код броја 13. Због реконструкције прикључне везе у шахти, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од пекаре „Антон“ до Трга Краља Александра.

ПОПРАВКА КВАРА У ЗВОРНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребна је интервенција у Зворничкој улици код броја 4. Због оспособљавања сервисног вентила, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Зворничкој улици као и околним улицама: Которској, Шарпланинској, Колубарској, Дубровачкој и Живорада Костића Моравца.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Горња Топоница – Краља Петра 4, у селу Чокот – 29. Новембра 18, у селу Горње Међурово – Гојка Јанковића бб, у селу Доња Топоница – код Трансформатора, у насељу Никола Тесла – Нишка 106, у Нишкој Бањи – Царице Теодоре, у селу Јелашница – Ђорђа Куртака и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.