ANGAŽOVANJE OSOBA SA INVALIDITETOM U JKP“NAISSUS“ NIŠ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

[et_pb_section fb_built=“1″ _builder_version=“3.29.3″][et_pb_row _builder_version=“3.29.3″][et_pb_column _builder_version=“3.29.3″ type=“4_4″][et_pb_text _builder_version=“3.29.3″ hover_enabled=“0″]

Ovog prepodneva, u prostorijama JKP“Naissus“, u ulici Kneginje Ljubice 1/I održan je zajednički sastanak osoba sa invaliditetom, rukovodstva preduzeća JKP“Naissus“ Niš i novinara. Tom prilikom je 13 osoba sa invaliditetom putem javnih radova primljeno i angažovano na 4 meseca u JKP“Naissus“.

Na osnovu javnog konkursa za organizovano sprovođenje javnih radova na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom u 2021. godini, ostvaruje se saradnja između Nacionalne službe za zapošljavanje, Grada Niša i JKP“Naissus“.

Novozaposleni će obavljati administrativne poslove, u pravnoj, službi baždarnice i sektoru trgovine.

– Mi, kao društveno odgovorno preduzeće, i ja lično smatram da osobe sa invaliditetom mogu da daju veliki doprinos i da to za vas nije nikakav ograničavajući faktor tako da ćemo ostvariti saradnju na obostranu korist. Mi smo obezbedili za sve vas odgovarajuća radna mesta, dobićete svoje radne zadatke, siguran sam da ćete da ih obavljate na kvalitetan način i ja vam stojim na raspolaganju za svaku vrstu dileme i svaku vrstu problema na koji naiđete, a tu su i moji saradnici na koje možete da se oslonite, pre svih Jovana Paravina, te tako dobrodošli i sa srećom – napomenuo je u pozdravnom obraćanju v.d. direktora Goran Milosavljević.

Javni radovi na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom, koje su prijavljene na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Filijala Niš, realizuje se u cilju očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti, odnosno radno-socijalne integracije osoba sa invaliditetom na tržištu rada, kao i ostvarivanja određenog društvenog interesa.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=“3.29.3″][et_pb_column _builder_version=“3.29.3″ type=“4_4″][et_pb_gallery _builder_version=“3.29.3″ gallery_ids=“66271,66272,66273,66274,66275,66276,66277,66278″ posts_number=“8″ hover_enabled=“0″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Ostale vesti