РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У УЛИЦИ НИКОЛЕ ПАШИЋА

Квар на прикључној вези у улици Николе Пашића код броја 49, потребно раскопавање. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у улици Николе Пашића и Копитаревој. Због ових радова могућ је прекид и у околним улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на улици, потребан ископ у насељу Паси Пољана, улица Франца Кафке код броја 10. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у насељу Паси Пољана до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, нужан ископ у селу Горњи Матејевац у улици Краља Александра код броја 7. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у селу Горњи Матејевац до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Суповац, викенд насеље Китице, потребно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима: Чокот, Бубањ село, Доње Међурово, Суви До на више локација. Екипе ће вршити поправку првих вентила у насељу Никола Тесла, ул. Девет Југовића 11,и Заплањска 74. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *