КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛ. КРАЉА СТЕФАНА ПРВОВЕНЧАНОГ 

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Краља Стефана Првовенчаног, код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање  до 15 сати у делу улице Краља Стефана Првовенчаног, лева страна од ул. Лоле Рибара до раскрснице са улицом Седми јули. Ту су улице: Лоле Рибара, део Мачванске и део Светосавске.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТЕВАНА МИЛЧИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Стевана Милчића, код пумпне станице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Стевана Милчића и Петра Божовића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУБИШЕ ЦВЕТКОВИЋА РОБИЈА

Вода на улици, потребан је ископ у селу Горње Међурово у улици Љубише Цветковића Робија бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у улици Љубише Цветковића Робија.   

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима Поповац , Паси Пољана- 1300 каплара, Трупале- Нишавска, Сечаница, Вртиште, Суповац и још неким .Поправке у шахтама планирају се у улицама Булевар 12.фебруар 52а, Роберта Коха 10, Иванградска, Страхиње Симоновића 2 и друге. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *