РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ВУКМАНОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице пуни шахту и излази на улицу, потребан је ископ у Вукмановској улици код броја 8. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у Вукмановској улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, потребан је ископ у Градачкој улици, код школе. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у горњем делу Кнез Села, изнад школе.

РАДОВИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода са улице пуни шахту, ручним ископом је у улици Трг републике, код броја 61а пронађен сервисни вентил и вода је затворена ноћас у 1:30 сати. Због поправке прикључне везе остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати на поменутој адреси, али је могућ прекид и у улици Трг републике.

ПОПРАВКЕ ВОДОВОДНЕ МРЕЖЕ У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

Вода на површини, потребни су ископи у улицама: Љубисава Симића бб и Маршала Тита, код броја 28. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору села Доња Трнава.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЛАЦ

Вода на површини, потребан је ручни ископ у насељу Долац, изнад каменолома – на путу за село Долац. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у насељу Долац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селима Медошевац и Поповац. Поправке  се обављају на следећим локацијама и могући су прекиди у снабдевању водом до 15 сати: Медошевац – ул. Ђуке Динић 1, Маршала Тита 42, Димитрија Туцовића 49, Моша Пијаде 7, Вељка Влаховића 13; Поповац – Бориса Кидрича 35, Миле Ђурђановић 29, и на још неким адресама. Поправке се обављају и на адресама: насеље Девети мај – ул. Зелена 2, Ђорђа Андрејевића Куна 53, Петра Петровића 25/а, Гутенбергова 14, Златиборска 40, Брачка 13, Војислава Вучковића 4, Београдска 2, Нишавска 7, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.