РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода цури и одлази у двориште сливник дворишта странке, потребан је ископ у насељу Девети мај, у улици Топличког партизанског одреда, код броја 145. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Топличког партизанског одреда до моста.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, претходног дана је поправљен квар у селу Трупале, у Нишавској улици код броја 16, данас ће се радити код броја 12. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Нишавској улици, али је могућ прекид и на простору села Трупале.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БЛАГОЈА ПАРОВИЋА

Претходног дана су најављени радови на водоводној мрежи AC 200 у улици Благоја Паровића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама: Благоја Паровића, Бранка Крсмановића, Париске комуне и у делу Булевара Немањића, са тржним центром “Лидл“ на том простору.

ПОПРАВКА КВАРА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у улици Краља Александра, код трафоа. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краља Александра, али је могућ прекид и на простору насеља Горњи Матејевац.

РАДОВА НА МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Обављају се претходног дана најављени радови на водоводној мрежи у насељу Горња Врежина. Због технолошког поступка биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Горња Врежина.

НАЈАВА РАДОВА У НИШКОЈ БАЊИ

Изводе се радови у Нишкој Бањи, претходног дана најављени у улици Краљевића Марка. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краљевића Марка, али је могућ прекид и у околним улицама.

КВАР НА МРЕЖИ У ДОЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребан је ископ у Доњем Матејевцу, на углу улица Краља Александра и Врбице. Уколико се током дана буду обављали радови биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Доњег Матејевца.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Никола Тесла – на више адреса, у Сувом Долу – на више адреса, Првој Кутини – на више адреса, Броју 6, насељу Девети мај – ТПО. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *