РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У КОСОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, нужан је ископ у Косовској улици, код броја 28. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Косовској, али је могућ прекид и у околним улицама: Штросмајеровој, Звечанској и Каменички вис.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Квар на водоводној мрежи на локацији Јелашница – Ветерник, потребан је ископ. Због радова на магистралном цевоводу неће бити прекида у снабдевању водом.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Трупале, у улици Нишавској бб, код амбуланте. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Нишавској улици, али је могућ прекид и на простору села Трупале.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У НИШКОЈ БАЊИ

Постоји примедба да је слаб притисак у мрежи, у Нишкој Бањи, у Железничкој улици. Због оспособљавања прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у поменутој Железничкој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у насељу Никола Тесла, у улицама: Четврти јул бр.3, Жарка и Јелене Јоковић 11, Нишкој 47 и 69, Малчанској 27. Поправке у шахтама планиране су и у улицама: Марије Бурсаћ 2а, Делијски вис 13, Цара Душана 73, Боже Дреничког 3, Булевар Светог Цара Константина 45, Ђорђа Јовановића 15, Марина Држића 112, Видена Јовановића 44 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.