РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Радови на водоводној мрежи на Топоничком Путу, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ НА ГАБРОВАЧКОМ ПУТУ

Вода на улици Габровачком путу изнад кафане „Бољи Живот“, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

 

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на улици Рахеле Ферари у Горњој Врежини, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на углу улице Царице Теодоре и Вука Караџића у Нишкој Бањи, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода на улици Српских Јунака код броја 2 у селу Кнежица, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА      

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Пријездина 2, Косте Стаменковића 23, Драгољуба Јовановића Драже на више локација, Крављанска 3, у селима: Чамурлија на више локација, Велики Дреновац-насеље Китице, Топонички Пут на више лоација, Трупале-Кардељева 17, Вртиште-Делничка 25, Мраморско Брдо на више локација, Горње Међурово на више локација, Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Служба за односе са јавношћу / ЈКП“Наиссус“ Ниш

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *