РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ УУЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Квар на водоводној мрежи у улици Милана Андоновића код броја 19, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ УУЧИТЕЉ ТАСИНОЈ УЛИЦИ

Квар на водоводној мрежи у Учитељ Тасиној улици код броја 28, нужно раскопавање. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати. Прекид у водоснабдевању је могућ и у Рајићевој улици, Тргу Учитељ Тасе, Пријездиној и улици Јанка Веселиновића.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ УНАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода на улици Мајаковског код броја 26 у насељу Дуваниште, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати..

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ УНИШКОЈ БАЊИ

Вода на углу улице Царице Теодоре и Вука Караџића у Нишкој Бањи, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Пријездина 2, Косте Стаменковића 23, Драгољуба Јовановића Драже на више локација, Крављанска 3, у селима: Чамурлија на више локација, Велики Дреновац-насеље Китице, Топонички Пут на више лоација, Трупале-Кардељева 17, Вртиште-Делничка 25, Мраморско Брдо на више локација, Горње Међурово на више локација, Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.