РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА БЕДЕМУ ГАБРОВАЧКЕ РЕКЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Народних хероја бб, на бедему Габровачке реке. Због поправке водоводне мреже неће бити прекида у снабдевању водом закориснике.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови од претходног дана у селу Сечаница, у улици Димитрија Давидовића бб. Због уградње регулатора притиска DN 150 мм биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Настављају се радови на водоводној мрежи у Кнез Селу, у улици Сретена Милутиновића, код броја 38. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на улици, потребни су ископи на Мраморском брду, код фирме“Фрипак“, и на путу за село Александрово, код пумпе. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Мраморског брда и села Александрово.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се повезивања прикључних веза у улицама: Прибојској 117/а, Девете бригаде – прилаз. Због радова је могућ прекид водоснабдевања до 15 сати у поменутим улицама. Интервенција по шахтама обављаће се у селима: Доња Трнава-ул. Вукосава Милетића 3, Љубисава Симића 2, 23. Бригаде 16, Мезграја_Коче Поповића 18, Трупале-ул. 14. Октобар 10, Стевана Синђелића бб, Габровачки пут II део. Поправке се врше и у улицама: Трупалској 4, 8, 10, Васер Чарапића 20, Александра Стојановића 38, 40, 47, Миљковачкој 23, Колубарској 13, Васе Чарапића 20, Чарнојевићева 6-8 и још неке. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *