КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУБАЊСКА ДОЛИНА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Бубањска долина, код броја 23. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевње до 15 сати у истоменој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Горњи Комрен, у улици Водника Драгана Бандића, код школе. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у у улици Водника Драгана Бандића.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Доња Трнава, у ул. 23. Бригаде, код броја 14. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у ул. 23. Бригаде, али је могућ прекид и на простору села Доња Трнава.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ПРВОЈ КУТИНИ

Вода на улици, потребан је ископ у Првој Кутини, у ул. Првокутинској бб, код Велепродаје. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првокутинској улици, али је могућ пекид и на простору села Прва Кутина.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у селима: Сечаница код школе, Лалинац – Нишка 93, Чамурлија – ул.Стевана Синђелића 36“Ловопромет“, Чамурлијски пут бб, Топонички пут бб, Чамурлија – на више адреса. Поправке се врше и у улицама: Јадранској – код “Гусар“ ресторана, Сокобањској 14, 18, 65, 37, Обрена Николића 33, 37 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *