РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови од претходног дана у селу Сечаница, изнад чесме и на још једној локацији. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Сечаница.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У СЕЛУ КРУПАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Крупац, у насељу Бањица. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутом насељу Бањица, али је могућ прекид и на простору села Крупац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ КИТИЦЕ

У плану су радови на водоводној мрежи у насељу Китице, у улици Вука Караџића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Китице.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ КРАЉЕВИЋА МАРКА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Краљевића Марка, код кружног тока. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краљевића Марка, али је могућ прекид и у околним улицама: Мајке Јевросиме, Јабланичкој, Катићевој, Југ Богдановој.

КВАРОВИ НА ВЕЗИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Вода на површини, потребно је више интервенција у насељу Паси Пољана, у улицама: 1300 Каплара бб и Јурија Гагарина 28 и 71. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама 1300 Каплара и Јурија Гагарина.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Вода у шахти, потребно је оспсобљавање сервисног и замена првог вентила у ул. Димитрија Туцовића, код броја 37. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за поменуту адресу, али је могућ краћи прекид и у делу улице око места интервенције.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправка прикључне везе у улицама: Ртањској 17, Димитрија Туцовића 43, Војводе Гојка 6/а, Лепеничка 25, Битољска прилаз (стамбена зграда), Александра Стојановића 38, 40 и 47, Рудничкој 21/а, Малојастребачка 8, Вршачка 8, Белопаланачка 8, Роберта Коха 11, Паси Пољана – Глигорија Ђака бб, Булевар Шабана Бајрамовића 10, Булевар 12. Фебруар 98 и 108, Медошевац – Маршала Тита 43 и 56, Ђорђа Благојевића Боре 11 и 12, Жарка Ђурића 10/б, Медошевац у улицама: Поповачкој 64, Јована Недина 7, Трг Републике 13, Маршала Тита 59, Милана Ракића 5/а(стамбена зграда), Мокрањчева 59/2, Мостарска 1а, Чарнојевићева 6-8, Димитрија Леке 51. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Служба за односе са јавношћу / ЈКП“Наиссус“ Ниш