РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на водоводној мрежи у Дубровачкој улици. Због ове интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у овој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА

Радови на водоводној мрежи у улици Драгише Цветковића, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати и могућ прекид у неким околним улицама.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГАБРОВЦУ

Радови на водоводној мрежи у улицама 22 децембар код броја 7 и Бледској, неопходан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на улици Маршала Тита бб  према Вртишту, нужан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ  ВЕЗЕ У НИШКОЈ БАЊИ

Квар на прикључној вези у улици Јована Поповића код броја 39, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ  ВЕЗЕ У ПОПОВЦУ

Квар на прикључној вези у улици Маршала Тита код броја 78, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Радови на водоводној мрежи у селу Сечаница изнад чесме,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Булевар 12 фебруар на више локација, Ђорђа Благојевића Боре на више локација, Војводе Гојка 6а, Белопаланачка 8, Мокрањчева 59/2, Роберта Коха 11, Димитрија Туцовића 37, Велепољска 8, Лепеничка 25, Битољска прилаз, Александра Стојановића на више локација, у насељу Паси Пољана ул. Глигорија Ђака прилаз, у селу Јелашница- ул.Солунских Јунака. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

 

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Почети су радови на водоводној мрежи у селу Поповац, у улици Војника Милована Јовановића (раније Маршала Тита), код броја 78. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици, али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода у шахти, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Јелашница, у улици Солунских јунака бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици.

 

Служба за односе са јавношћу

ЈКП“Наиссус“ Ниш

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *