РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ДУБРОВАЧКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на водоводној мрежи у Дубровачкој улици. Због ове интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у овој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДРАГИШЕ ЦВЕТКОВИЋА

Радови на водоводној мрежи у улици Драгише Цветковића, потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати и могућ прекид у неким околним улицама.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГАБРОВЦУ

Радови на водоводној мрежи у улицама 22 децембар код броја 7 и Бледској, неопходан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овим улицама до 15 сати.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на улици Маршала Тита бб  према Вртишту, нужан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овој улици до 15 сати.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ  ВЕЗЕ У НИШКОЈ БАЊИ

Квар на прикључној вези у улици Јована Поповића код броја 39, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

РАДОВИ НА ПОПРАВЦИ ПРИКЉУЧНЕ  ВЕЗЕ У ПОПОВЦУ

Квар на прикључној вези у улици Маршала Тита код броја 78, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Радови на водоводној мрежи у селу Сечаница изнад чесме,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом селу до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Булевар 12 фебруар на више локација, Ђорђа Благојевића Боре на више локација, Војводе Гојка 6а, Белопаланачка 8, Мокрањчева 59/2, Роберта Коха 11, Димитрија Туцовића 37, Велепољска 8, Лепеничка 25, Битољска прилаз, Александра Стојановића на више локација, у насељу Паси Пољана ул. Глигорија Ђака прилаз, у селу Јелашница- ул.Солунских Јунака. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

 

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Почети су радови на водоводној мрежи у селу Поповац, у улици Војника Милована Јовановића (раније Маршала Тита), код броја 78. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици, али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода у шахти, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Јелашница, у улици Солунских јунака бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици.

 

Служба за односе са јавношћу

ЈКП“Наиссус“ Ниш

ХИТАН АПЕЛ ЗА РАЦИОНАЛНУ ПОТРОШЊУ ВОДЕ

Услед тренутне хидрометеролошке ситуације, коју прати сушни период и изузетно високе температуре, сва изворишта на систему нишког водовода показују знаке смањене издашности.

Из истих разлога, готово у свим мерним зонама нишког водоводног система присутни су знаци повећане потрошње воде.

У овим околностима ЈКП „Ниссус“ Ниш апелује на суграђане да одговорно и рационалну користе воду како не би дошло до озбиљних поремећаја у водоснабдевању.

Апелујемо на наше суграђане да буду солидарни и користе воду за њене основне намене – пиће, кување и одржавање личне хигијене. Заливање башти, зелених и бетонских површина, прање аутомобила цревом, пуњење базена и друго неконтролисано трошење представља нерационалну потрошњу. Нерационална потрошња може довести до озбиљних поремећаја који могу утицати на редовно снабдевање водом наших корисника у свим деловима града.

Апел је упућен свим општинама на територији Града Ниша, које ће својим активностима а у скалду са својим овлашћењима, предузети све неопходне мере у циљу сузбијања ненаменске потрошње воде.

Још једном апел нашим суграђанима да рационално користе воду како би ЈКП „Наиссус“ Ниш свим корисницима омогућило уредно водоснабдевање.