РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у Горњем Матејевцу, у ул. Васе Чарапића, код броја 38. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у у. Васе Чарапића и околним улицама: Бошка Југовића, Браће Јовић, Богова, Балканска, Бојина, Кулска.

ПОПРАВКА КВАРА У ПАСИ ПОЉАНИ

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Паси Пољана, у улици Франца Кафке, код броја 10. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Франца Кафке, али је могућ прекид и у делу насеља Паси Пољана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У ДОЊЕМ МАТЕЈВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у Доњем Матејевцу, на углу улица Краља Александра и Врбице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Врбице и могућ прекид на простору насеља Доњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у улици Краља Александра, код броја 7. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Краља Александра, али је могућ прекид и у неким околним улицама: Карићевoj, Бранка Миљковића, Ливађанскoj, Гаврила Принципа, Веље Цветковића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Сечаница, у ул. Александра Николића бб. Због интервенције на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Сечаница.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

У току су радови на мрежи у Нишкој Бањи, у улици Цариградској. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Цариградске улице.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Девети мај, у улицама: Топличког партизанског одреда – на више адреса, Јастребачких партизана – на више адреса, у Зеленој. Поправке у шахтама радиће се у улицама: Булевар Зорана Ђинђића – Клинички центар, Краљевића Марка, Орловића Павла, Страхињића Бана, Ћирила и Методија, Обреновићева, Трг Светог Саве и још неким. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *