РАДОВИ, КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ БЕРЧИНАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Берчинац на више локација,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у селу Берчинац.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГАБРОВЦУ

Због оштећења водоводне мреже искључена је пумпа за воду у селу Габровац.Потребна је санација на водоводној мрежи. Могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у селу Габровац.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Квар на водоводној мрежи у селу Горњи Матејевац у улицама Хајдук Вељковој код броја 43 и Краљевића Марка код броја 1. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у овим улицама.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ КРУПАЦ

Вода на улици у насељу Бањица,потребан ископ. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања до 15 сати у насељу Бањица.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У ЋУРЛИНСКОЈ УЛИЦИ

Квар на прикључној вези у Ћурлинској улици код броја 16, потребан ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања до 16 сати у Ћурлинској улици.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЛАЦ

Квар на водоводној мрежи у насељу Долац код продавнице у главној улици. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања у овом насељу до 15 сати.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у насељу Девети Мај-Топличког Партизанског Одреда ,у селима: Сечаница, Горњи Матејевац. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.