КВАРОВИ ПО ШАХТАМА

ПОПРАВКЕ У КОВАНЛУЧКОЈ УЛИЦИ

Вода пуни шахте, потребне су интервенција у Кованлучкој улици,  бр. 17 и први прилаз бр. 89. Због поправке првих вентила могућ је краћи прекид водоснабдевања до 15 сати у делу Кованлучке улице и првом прилазу.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У ЊЕГОШЕВОЈ УЛИЦИ

Вода у шахтама, потребне су интервенције у Његошевој улици, код бројева 58 и 61. Због оспособљавања првих вентила могућ је прекид водоснабдевања у краћем интервалу до 15 сати у делу Његошеве улице.

ПОПРАВКА У УЛИЦИ КАЛАЧ БРДО

Вода у шахти, потребна је интервенција у улици Калач брдо, код броја 26. Због поправке првог вентила могућ је прекид водоснабдевања у краћем времену до 15 сати у улици Калач брдо.

КВАР У ШАХТИ У МОСТАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода у шахти, потребна је поправка у Мостарској улици, код броја 4. Због оспособљавања првог вентила могућ је прекид водоснабдевања у краћем периоду до 15 сати у Мостарској улици.

КВАР У ШАХТИ У УЛИЦИ БРАЋЕ ИГЊАТОВИЋ

Вода пуни шахт, потребно је оспособљавање првог вентила у улици Браће Игњатовић, код броја 11. Због поправке прикључка могућ је прекид водоснабдевања у краћем интервалу до 15 сати у делу улице Браће Игњатовић, где се обавља интервенција.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *