КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

Вода на површини, нужан је ископ у насељу Милка Протић, на углу улица Друге и Треће. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у наведеним улицама.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ИВЕ ЋИПИКА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Иве Ћипика код броја 2. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Иве Ћипика.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У РЕНТГЕНОВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Рентгеновој улици код броја 31. Уколико се буду обављали радови због паркираних аутомобила, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Рентгенове улице, на простору иза споменика народном хероју Мији Станимировићу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Током дана, вршиће се повезивање прикључка на углу Топличке улице и Николе Колета Рашића. Због радова на мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору насеља Доња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Вода на травнатој површини, потребан је ископ на улазу у село Александрово код знака. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Александрово.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У СЕЛУ ДИВЉАНА

Настављају се радови у селу Дивљана. Током данашњих радова, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Јадранска бб – Ауто пијаца, насеље Китице – Карађорђева 128, село Суповац – Викенд насеље, насеље Нишка Бања – Чегарска 8, насеље Никола Тесла – Друга Нишавска 19, село Горња Топоница – Стевана Синђелића 57, Чамурлијски пут – Стевана Синђелића 44, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????