КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА КЊАЖЕВАЧКА И МИЛОВАНА ГЛИШИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Књажевачке и Милована Глишића. Због поправке деоничног затварача биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милована Глишића.

КВАР У ЧАРНОЈЕВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини због цурења првог вентила, потребан је ископ у Чарнојевићевој улици код бројева 6 и 8. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Чарнојевићевој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У БЕЛОТИНАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребна је замена прикључне везе у Белотиначкој улици. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Белотиначкој улици.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Настављају се радови на улазу у село Миљковац. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селима Миљковац и Паљина.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА НА МАГИСТРАЛНОМ ЦЕВОВОДУ У СЕЛУ ДИВЉАНА

Настављају се радови nа санацијi квара на магистралном цевоводу Ø600 у селу Дивљана код изворишта. Током данашње интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Ледена Стена 27, Димитрија Туцовића 29, Војводе Мишића бб – ИДЕА, Озренска 63, Видена Јовановића 44, Милана Андоновића 10, Инжењера Бирвиша 52, Златиборска 31 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.