КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРОВА У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

Вода на површини, потребни су ископи у улици Трећој, и на углу улица Леони и Друге улице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору насеља Милка Протић и Казнено поправног завода.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Продужавају се радови, од претходног дана у Кнез Селу, у улици Св. Илије код броја 25. Због поправке приључне везе и регулисања притиска на поменутој локацији, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СТРАХИЊЕ СИМОНОВИЋА

Због радова на водоводној мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Страхиње Симоновића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Избија вода на два места у насељу Горњи Матејевац, у Водоводској улици, код бројева 6 и 19а. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој и околним улицама: Падинској, Чегарској, Рајићевој и Обилићевој.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ДОЊЕМ МЕЂУРОВУ

Вода на улици, нужан је ископ у селу Доње Међурово, у Моравској улици, код броја 33. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Моравској улици, али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛИМА ТРУПАЛЕ, ВРТИШТЕ, ДОЊЕ ТРНАВА, ДОЊА ТОПОНИЦА, МЕЗГРАЈА

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у селима: Вртиште у улици Озренској, код бројева 10 и 15, Доња Трнава, у улици Маршала Тита бр. 14 и улици Хајдучкој, код броја 4; селу Доња Топоница бб; селу Мезграја, у улици Пеке Дапчевића, код броја 7 и селу Трупале, у улици Цара Лазара код броја 51. Због поправки прикључних веза могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у наведеним улицама.

????????????????????????????????????