КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПАЉИНА

Продужавају се радови од претходног дана у селу Паљина. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Паљина. До завршетка радова, ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом дежураће у центру села.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Продужавају се радови, од претходног дана у Кнез Селу, у улици Св. Илије код броја 25. Због поправке приључне везе и регулисања притиска, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА ВРЕЖИНСКОМ БУЛЕВАРУ

Због повезивања водоводне мреже, могућ је краћи прекид у водоснабдевању до 15 сати на Врежинском булевару.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЈОВАНА АПЕЛA

Услед радова трећег лица, оштећена је водоводна мрежа у улици Јована Апела код броја 16. Због поправке цевовода, у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у улици Јована Апела.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови на водоводној мрежи у улици Хајдук Вељковој код броја 1 и гашење старе мреже у улици Трг Републике бб. Због радова на водоводној мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Хајдук Вељковој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребан је ископ у Скопској улици код броја 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Скопској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

Вода на улици, потребан је ископ у улици Станоја Главаша код броја 37. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Станоја Главаша.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Продужавају се радови у улици Топличког партизанског одреда, код броја 78а. Уколико се омогуће услови за несметан рад екипе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у делу улице ТПО.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛИМА ЧОКОТ, ВРТИШТЕ И ТРУПАЛЕ

Вода пуни шахте, потребно је оспособљавање првих вентила у селима Чокот, у улици Иве Лоле Рибара код броја 31, селу Вртиште, у улици Сретењској код броја 6 и селу Трупале, у улици Цара Лазара код броја 51. Због поправки прикључних веза, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у наведеним улицама.

????????????????????????????????????