КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у селу Поповац, у улицама: Милета Ђурђановића, код броја 57 и Вељка Влаховића, код броја 5. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору села Поповац и Медошевац.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Продужавају се радови, од претходног дана у Кнез Селу, у улици Св. Илије код броја 25. Због поправке приључне везе и регулисања притиска, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ БУЛЕВАР СВЕТОГ ПАНТЕЛЕЈМОНА

У току су радови на водоводној мрежи у улици Булевар Светог Пантелејмона. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Булевар Светог Пантелејмона.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУБЕ ДИДИЋА

Утоку су радови на водоводној мрежи у улици Љубе Дидића. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Љубе Дидића.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

У току је ископ у улици Хајдук Вељковој, код броја 1, потом се продужавају радови у улици Јована Поповића, на гашењу старе мреже. Због интервенција у Нишкој Бањи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Хајдук Вељковој улици, и делу Српских владара (непарни бројеви од 1 до 15, и парни до броја 10).

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Настављају се радови на замени првих вентила у насељу Девети мај, у улици Топличког партизанског одреда, код бројева 4 и 78а. Због поправки прикључних веза, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице ТПО.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПАЉИНА

Празни се вода из мреже, потребно је утврдити место квара на траси пре и у селу Паљина. Након дефектаже приступиће се поправци цевовода, и због тога је могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у селу Паљина.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Квар у шахти корисника, потребно је оспособљавање првог вентила у улици Вука Караџића код броја 3. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у селу Кнежица.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Потребно је оспособљавање првог вентила у шахти корисника у селу Сечаница. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у селу Сечаница.

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

У току су радови на поправкама првих вентила у насељу Девети мај, у улицама Бранислава Мишића Каменка 10, и Новоградској 5. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у поменутим улицама.