КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Због цурења воде са улице у двориште корисника у селу Горњи Матејевац, у улици Ливађанској код броја 42, водоснабдевање је искључено током ноћи. Због радова на отклањању квара, водоснабдевање је у прекиду до 15 сати у Ливађанској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ МИШИЋА

Интервенција на оспособљавању деоничног шибера на углу улица Војводе Мишића и Јована Скерлића. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Јована Скерлића.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЈОВАНА СКЕРЛИЋА

Вода на улици, потребно је раскопавање у улици Јована Скерлића код броја 21. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Јована Скерлића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ПЕТРА АРАНЂЕЛОВИЋА

Вода на површини, потребан ископ у улици Петра Аранђеловића код броја 117. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у наведеној улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЉУБЕ ДИДИЋА

Настављају се радови у улици Љубе Дидића код броја 18. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ НОВО СЕЛО

Због превезивања нове водоводне мреже, потребан је ископ у насељу Ново Село, у улици Топличког партизанског одреда, на потезу од окретнице у центру до пруге. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду у краћем временском интервалу до 15 сати у поменутој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Лалинац, у улици Мраморској код броја 39. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода у дворишту корисника, нужан је ископ у селу Мезграја, у улици Маршала Тита код броја 22. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Прва Кутина, у улици Првокутинској код аутобуске станице. Због радова на деоничном шиберу, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у наведеној улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: насеље Доња Врежина – Кестенова 28, насеље Бранко Бјеговић – Добровољачка 27, Златиборска 26, Бабичког одреда 60, Косовке девојке 47а, Светолика Ранковића 17, село Прва Кутина – Црква, Монахиње Јефимије 6 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.