КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ И ПРЕКИД ВОДОСНАБДЕВАЊА У БУБАЊ СЕЛУ И ИНДУСТРИЈСКОЈ ЗОНИ

У току су радови на поправци квара у селу Доње Међурово, железничка станица према некадашњем погону “Фрипак“. Због интервенције на водоводној мрежи, у прекиду је водоснабдевање до 17 сати у Бубањ селу и на простору индустријске зоне (фабрике: Yura и Shinwon). Током трајања радова ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом кружиће на простору индустријске зоне. За додатне информације обратите се дежурној служби на телефоне: 018 502 621 и 502 618.

ПОПРАВКА КВАРА У ДРАИНЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода избија на тротоар, потребно је раскопавање у Драинчевој улици код броја 11. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у наведеној улици.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

Вода на улици, потребан је ископ у селу Доња Трнава, у улици Љубише Симића код броја 6. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Доња Трнава.

НАСТАВАК  РАДОВА НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

У току су радови на превезивању водоводне мреже у Нишкој Бањи, у централном делу у ул. Трг Републике. Због интервенције на изради чворишта биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Јована Поповића, од амбуланте до бр. 8.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ФРАНЦА ВИНТЕРА

У току су радови на водоводној мрежи у улици Франца Винтера. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Франца Винтера.

НАСТАВАК РАДОВА У УЧИТЕЉ ТАСИНОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на водоводној мрежи у Учитељ Тасиној улици. Због повезивања прикључака, водоснабдевање ће бити у краћем прекиду (максимум 2 сата) у интервалу до 15 сати на простору Учитељ Тасине улице.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Димитрије Лека 9, Јована Бабунског 13А, 30 и 33, Охридска 6, Бистричка 10, Добросава Јовановића Станка 29, Вукадина Јоцића 35 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????