КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ОБРЕНОВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

У току су претходно најављени радови у Обреновићевој улици на раскрсници са Учитељ Тасином. Због превезивања водоводне мреже, водоснабдевање је у прекиду до 15 сати у улицама: Трг 14. Октобар, Хиландарска, Учитељ Тасина и део Обреновићеве улице од Душанове до Хилaндарске.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Мезграја, у улици Маршала Тита (поред реке у ораници). Због поправке водсоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Мезграја.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода са улице одлази до куће корисника, потребан је ископ у насељу Нишка Бања, у улици Јована Поповића код броја 11. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати за мањи број домаћинстава у овој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребна су два ископа у насељу Горњи Матејевац, у улицама Ливађанској код броја 22а и Школско сокаче код броја 5. Због поправки водоводне мреже, водоснабдеваће ће бити у прекиду до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и у делу насеља.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на улици, потребно је више ископа у селу Габровац у Побединој улици. Због поправки водоводне мреже, водоснабдеваће ће бити у прекиду до 15 сати у овој улици али је могућ прекид и на простору села Габровац.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Ђорђа Стаменковића 20, Булевар Светог Цара Константина 86, Булевар 12. Фебруар 98, Црвена Звезда 34, Бабичког одреда 4, Димитрија Драговића 15, село Лалинац – Војводе Славољуба Ђорђевића 13, Јастребачка 23, Ражањска 5, Жртава фашизма 7, Драгољуба Ристића 29, Кнез Село – Сретена Матијевића, село Доње Међурово – Косте Павловића 26, Блачка 34, село Хум – Данила Прице, насеље Виник – Драгана Бараћа 134, Гутенбергова 28А, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????